Dierencommunicatie

Wat is het nu eigenlijk?

Dierencommunicatie is eigenlijk niets anders dan het intuïtief/telepathisch overbrengen van informatie door middel van gedachten, beelden en gevoelens tussen mens en/of dier. In feite kent iedereen dit verschijnsel wel: je denkt aan een specifiek iemand en op dat moment gaat de telefoon en blijkt precies deze persoon je net op te bellen.

Iedereen kan van nature intuïtief communiceren, maar we zijn dit vaak weer verleerd doordat ons “rationele denken” in de weg zit. Dieren zijn echter heel intuïtief en een dier doet gewoon wat zijn gevoel hem ingeeft zonder nadenken, piekeren, twijfelen, kritische vragen, etc. Ze spreken vanuit hun hart en bij dierencommunicatie gaat het er om dat ik dit weet te vertalen naar de baas en soms ook samen met de baas!

Hoe werkt het?

Ik werk zelf het liefst op afstand wat betreft een dierencommunicatie consult. Zo raak ik niet afgeleid door het gedrag van het dier zelf dat uiteraard door mijn aanwezigheid weer wat wordt beïnvloed. Ook kan ik mij dan in alle rust concentreren zonder te veel te worden afgeleid door de omgeving.

Bij een combinatie met een healing behandeling kan dit echter weer wat door elkaar lopen, omdat een dier dan ook intuïtieve informatie kan doorgeven. Realiseer je verder dat het zo maar kan zijn dat een dier niet alleen antwoord wil geven op de vragen die jij hebt gesteld, maar misschien ook nog andere, persoonlijke informatie kwijt wil! Dit is dan ook de reden dat ik alleen maar met een dier werk na uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Na het consult krijg je een schriftelijke of telefonische terugkoppeling van mij n.a.v. het gesprek met je dier.

Wat heb ik nodig?

  • Het liefst een recente foto van jouw dier, zonder mensen erbij en bij voorkeur waar hij/zij alleen op staat
  • De naam, leeftijd en geslacht van het dier
  • Een korte omschrijving van de reden van het consult
  • Rond de 6 vragen, ik probeer op alle vragen antwoord te geven, maar laat uiteraard ook het dier aan het woord.

Attentie!

Ik ben GEEN vervanger van dierenarts of specialist en kan geen diagnoses stellen. Je bent in alle gevallen als eigenaar zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van een dierenarts in geval van ziekte en/of verwondingen en het in het oog houden van de gezondheid van jouw dier.